Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατασκευή προέκτασης ντουλάπας (με ραφιέρα)

Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση : Καραολή και Δημητρίου 40

68100 Αλεξανδρούπολη

Πληροφορίες : Τσόγκα Ελπινίκη

Τηλέφωνο : 25513-57106

Φαξ: : 25513-50526

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Αλεξανδρούπολη, 09-02-2016

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την κατασκευή προέκτασης ντουλάπας (με ραφιέρα)

Το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Έβρου πρόκειται να προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσιών και υλικών συνολικού προϋπολογισμού τετρακοσίων πενήντα Ευρώ (450€) τελική τιμή συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σύμφωνα με την υπ'αριθμ. 36/21-01-2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ΠΑΜΘ.

Συγκεκριμένα οι προδιαγραφές για την κατασκευή της προέκτασης ντουλάπας (με ραφιέρα) είναι: Διαστάσεις: 200Χ90Χ40, δύο εσωτερικά ράφια, πορτάκια από τζάμι ασφαλείας.

Κριτήρια επιλογής θα είναι η χαμηλότερη οικονομική του προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποστείλουν τις οικονομικές προσφορές τους, στην Δ/νση Ανάπτυξης ΠΕ Έβρου, Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού (ισόγειο), Καραολή & Δημητρίου 40, Αλεξ/πολη, το αργότερο μέχρι 19-02-2016. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν Φορολογική και Ασφαλιστική Ενημερότητα σε ισχύ, τις οποίες θα προσκομίσουν άμεσα όταν ζητηθούν. Οι τιμές της προσφοράς θα είναι αμετάβλητες για το χρονικό διάστημα ισχύος της σύμβασης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία στο τηλέφωνο 25513-57106 (υπεύθυνη κ. Τσόγκα Ελπινίκη).

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησηςpdf

 

Μ.Ε.Π

Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης

Σιμσερίδης Ιωάννης

ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών