Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Παραχώρηση χρήσης χώρου του ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ

Εκτύπωση

nomarxeio

Για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στο χώρο του Νομαρχείου που θα αφορούν στη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ή θα είναι εκδηλώσεις άλλων φορέων, σωματείων κλπ ή φυσικών προσώπων, θα πρέπει να υποβάλλεται από τους ενδιαφερόμενους ενυπόγραφη έντυπη αίτηση pdf στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη

(Καραολή & Δημητρίου 40, Αλεξανδρούπολη, τηλ.25513-50499, φαξ 25510-35300, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ

1. Το αίτημα του φορέα υποβάλλεται ενυπόγραφο και σφραγισμένο στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου το αργότερο ένα μήνα πριν την ημερομηνία της εκδήλωσης.

2. Όταν ο αιτούμενος φορέας υποβάλλει για πρώτη φορά αίτηση, θα πρέπει να υποβάλλει συνημμένα και το καταστατικό του. Το ίδιο ισχύει και για τις επόμενες φορές σε περίπτωση που έχει μεσολαβήσει τροποποίηση του καταστατικού.

3. Συνημμένα στην αίτηση υποβάλλεται πάντα και η εξουσιοδότηση του φορέα προς τον υπεύθυνο της εκδήλωσης, σε περίπτωση που αυτός είναι άλλος από αυτόν που ορίζει το καταστατικό.

4. Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο χώρο θα πρέπει να συνάδουν με το χαρακτήρα και την αισθητική του κτιρίου.

5. Δεν επιτρέπεται να διατίθεται ο χώρος από τον αιτούντα σε άλλο πρόσωπο ή φορέα πέραν αυτού που αναφέρονται στην αίτηση.

6. Ο φορέας οφείλει να παραδίδει το χώρο κατά τον συμφωνημένο χρόνο, όπως αυτός καταγράφηκε στην αίτηση.

7. Για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις, ως προς το χρόνο πραγματοποίησης της εκδήλωσης, κρίνεται απαραίτητη η έγκαιρη ενημέρωση της Υπηρεσίας.

8. Ο αιτών οφείλει να σέβεται το χώρο και να τον παραδίδει στην κατάσταση που τον παρέλαβε, διατηρώντας τον καθαρό και χωρίς φθορές.

9. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε παρέμβαση στη διάταξη του χώρου χωρίς προηγούμενη ενημέρωση της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

10. Τυχόν φθορές που συμβούν εξ' υπαιτιότητας του φορέα-χρήστη, βαρύνουν το φορέα διά του φυσικού προσώπου.

11. Σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλης βλάβης που τυχόν προκύψει από την παραχώρηση της ρευματοδότησης, την πλήρη ευθύνη αναλαμβάνει ο σύλλογος, όπως αυτός εκπροσωπείται.

12. Κατά το Σάββατο, τις εξαιρέσιμες και τις αργίες δεν διατίθεται δωρεάν φύλαξη του χώρου.

13. Για τις ανάγκες των εκδηλώσεων, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου διαθέτει φορητό υπολογιστή. Ωστόσο, προτείνεται η χρήση φορητού υπολογιστή που διαθέτει στην κατοχή του ο αιτών, προκειμένου να αποφευχθούν αστοχίες λόγω ασυμβατότητας λογισμικού, για τις οποίες η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου δεν φέρει ευθύνη. Σε περίπτωση χρήσης του φορητού υπολογιστή της Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε τουλάχιστον 3 μέρες πριν από την εκδήλωση με το Τμήμα Πληροφορικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στα τηλέφωνα 25513-50480, 50446 και 50491.

14. Η μη τήρηση των όρων δίνει το δικαίωμα στην ΠΑΜΘ Περιφερειακή Ενότητα Έβρου να μη διαθέτει στο μέλλον το χώρο στους αντίστοιχους φορείς.